Akdağ ve Kaya ailesinin mutlu günü

Batman Yarasalar Taraftar grubu lideri Halil İbrahim Akdağ, görkemli bir düğünle hayatını sağlık çalışanı Beritan Kaya ile birleştirdi.

Akdağ ve Kaya ailesinin mutlu günü
Yayınlama: 05.06.2023 12:51:12
527
A+
A-

Eva Düğün salonunda yapılan düğüne  spor camiası yoğun ilgi gösterirken, Hasankeyf Belediye Başkanı Abdulvahap Kusen, TPAO Batman Bölge Müdürü Mustafa Demir, Batman Cumhuriyet Başsavcısı Murat Şahingöz, Batman Barosu Başkanı Av Erkan Şenses, Batman eski milletvekili Faris Özdemir, iş insanı Yalçın Güneştekin  ve çok sayıda davetli katıldı. Gelinin babası Koçer Kaya ve damadın babası Turan Akdağ misafirleri kapıda karşıladılar.

Düğünde genç çiftin nikah şahitliklerini TPAO Batman Bölge Müdürü Mustafa Demir, Faris Özdemir, Hasankeyf Belediye Başkanı Abdulvahap Kusen, Cumhuriyet Savcısı Hasan Ünlü, Çağdaş Ozan Büyükkaya ve Hasan Kaya yaptılar. Belediye Evlendirme Dairesi Müdürü Nuri Turgut, nikahlarını kıydığı genç çifte evlilik cüzdanlarını vererek ömür boyu mutluluklar diledi. Akdağ ve Kaya ailesi düğünde misafirlerle yakından ilgilendiler. Damadın babası Turan Akdağ ve ailesi bu mutlu günde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına ve hemşerilerine teşekkür etiler.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.