İŞ KUR sanal istihdam fuarı başladı

İŞKUR Sanal İstihdam Fuarı, işverenlerle iş arayanları buluşturuyor. Online olarak işverenlerin, iş arayanların ve öğrencilerin buluşması amacıyla organize edilen fuar, 1-2 Haziran 2023 tarihlerinde https://sanalistihdamfuari.iskur.gov.tr/login  adresi üzerinden gerçekleştirilecek.

İŞ KUR sanal istihdam fuarı başladı
Advert
Yayınlama: 01.06.2023 16:37:03
121
A+
A-

Fuara isteyen herkes katılım sağlayabilecek. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi istihdam fuarına 13’ü Batman’dan olmak üzere 10 ilden toplam 80 firma katılım sağlıyor. İş arayan ve işverenlere zaman ve maliyet tasarrufu sağlayan Sanal İstihdam Fuarı’na iş arayan vatandaşlar, İŞKUR’un resmi web sitesindeki sanal istihdam sayfasından firmalar hakkında bilgi alabiliyor ve firma yetkilileri ile güvenli bir şekilde görüşme gerçekleştirebiliyor.

TÜM HİZMETLER ÜCRETSİZ

Fuarın 2 gün ve ücretsiz bir şekilde devam edeceğini belirten Batman İŞKUR İl Müdürü Hasan Küsin, “İş arayanlarımız ve iş hayatına başlamayı planlayan öğrencilerimiz Sanal İstihdam Fuarımıza katılım sağlayarak hem firmaları tanıma hem online görüşme yapabilmenin yanında ayrıca CV’lerini de ilgili firmaya takdim edebilirler. Bu kapsamda hem işverenlerimize hem iş arayanlarımıza sunduğumuz tüm hizmetlerimiz ücretsizdir” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.