“Kadrolara inancımız tam”

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Batman Şube Başkanı Mehmet Selman Nasıroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yeni kabineyi değerlendirdi.

“Kadrolara inancımız tam”
Yayınlama: 04.06.2023 15:42:04
133
A+
A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çok deneyimli bir lider olduğunu belirten Başkan Nasıroğlu, “Türkiye Yüzyılı’na yakışır kadroları ince eleyip sık dokunarak oluşturulduğu aşikâr. Özellikle enflasyonla ve faizle mücadeleden taviz verilmemesini bekliyor, üreterek büyüyen Türkiye hedefinden vazgeçilmemesini temenni ediyoruz. Omuzlarında yük ağır, sorumlulukları büyük, Türkiye Yüzyılını inşa edecek kadrolara olan inancımız tam. Kabine piyasalarca çok çabuk kabul görecektir. Cumhurbaşkanımız Erdoğan politikalarını sürekli eser siyaseti üzerine yürütmüştür. Bunca tecrübenin ardından Türkiye Yüzyılı kavramı içerisinde eser siyasetinin yanında Cumhuriyetin yüzüncü yılında Türk mührünü cihana vuracak bir Türkiye’den bahsedilmektedir. Bu bağlamda Cumhurbaşkanımız yılların deneyimi ile şüphesiz yeni kabinesini oluşturmuştur. Özellikle hemşerimiz ve gururumuz Mehmet Şimşek gibi çok deneyimli bir ismin Hazine ve Maliye Bakanlığına getirilmesi piyasalarca çok çabuk kabul görecektir” dedi.

“ENFLASYON TEK HANELERE DÜŞÜRÜLMELİ”

Yeni kabinenin öncelikleri arasında halkın alım gücünü yükseltecek uygulamalara ağırlık verilmesini gerektiğini belirten Nasıroğlu, “Öncelikle enflasyon tek hanelere düşürülmesi gerekiyor. Deprem bölgesi yeniden inşa edilirken deprem bölgesinde yer alan Türkiye’nin genelinde de inşa çalışmaları yürütülecektir. Buna mukabil yatırım ve üretim odaklı ekonomi modelimiz ile daha çok üreten ve ürettiğini daha çok pazara sunabilen bir Türkiye’yi beklemekteyiz. Yine ha keza küresel bağlamda denge siyaseti gözeterek önceliklerimizden taviz vermeden gelişmiş ülkelerle entegre bir şekilde ticaretimizi artırılmalı ve ikili ilişkilerimizi daha da güçlendirmeliyiz” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.