Soft Cup turnuvası devam ediyor

Soft Ambalaj Tenis Cup Turnuvası heyecan dolu maçlarla devam ediyor. Sporseverler, bu prestijli turnuvanın keyfini çıkartıyor.

Soft Cup turnuvası devam ediyor
Yayınlama: 01.06.2023 14:08:29
138
A+
A-

Bölgeden birçok profesyonel sporcunun katıldığı Soft Cup, aynı zamanda Batmanlı iş insanlarının tenis yeteneklerini sergilediği nefes kesen bir tenis turnuvası oluyor. TPAO içinde bulunan Türkiye Tenis Federasyonu’na bağlı tenis kortlarında düzenlenen turnuva, şehrin iş dünyasının önde gelen tenis sever isimlerini de bir araya getirdi.

Soft Cup etkinlik alanına kurulan kahve köşesi ise hem sporcuların hem de turnuvayı izlemeye gelen ailelerin dinlenme ve sosyalleşme noktası durumunda.  Tenis tutkunları, Soft Ambalaj Tenis Cup Turnuvası’nın ikinci ve üçüncü turunda yaşanan heyecan dolu müsabakaları büyük bir ilgiyle takip etti. Dördüncü gün de son derece çekişmeli geçen maçlarda heyecanlı anlar yaşandığını belirten turnuva organizatörleri: “Artık dördüncü tur maçlarına ve ardından yarı final ve final maçlarına geçmeye hazırız. Etkinlik coşkulu ve sportmence geçiyor. Katılan sporcular hem de turnuvayı izlemeye gelen seyircilerin ilgisinin bu kadar yoğun olması bizi son derece mutlu etti” dediler.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.