Akçay ‘resmen’ Petrolspor’da

Uzun yıllar Süper Lig ve 1. Lig’de takımlar çalıştıran deneyimli teknik direktör Mustafa Reşit Akçay, kendisini Batman Petrolspor’a bağlayan resmi sözleşmeyi imzaladı.

Akçay ‘resmen’ Petrolspor’da
Yayınlama: 10.07.2023 17:31:12
173
A+
A-

ANLAŞMA 1+1 YILLIK…

Batman Petrolspor’da yeni yönetimin belirlenmesinin ardından takımın teknik patronluğuna başarılı teknik adam Mustafa Reşit Akçay getirildi. TPAO Bölge binasında düzenlenen imza töreni Batman Petrolspor yönetim kurulu üyelerinden Mustafa Balaban, Cemal Kaya, Mert Nasıroğlu ve Futbol A Takımı yeni teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Teknik patron Akçay, gerçekleşen törenle 1+1 yıllık sözleşmeye imza atarak Kırmızı-Beyazlı temsilcimizin resmen yeni teknik direktörü oldu. Başarılı teknik adam Akçay,  Petrolspor’un başarısı ve yeniden takımın 2. Lige çıkması için çalışacaklarını belirtti.

HEDEF SÜPER LİG…

İmza töreni sonrası açıklamada bulunan Petrolspor Teknik Direktörü Akçay, “Önümüzde 3 yıllık bir proje var. Süper lige çıkılan bir proje bu. Bu proje bizi tahrik etti ve aynı zamanda buraya gelişimizi kolaylaştırdı. Camianın gücünü biliyoruz, güzel ve nadide bir camia. Doğunun da Paris’i olan bir şehire geldik. Bundan dolayı çok mutluyuz. Takımımızı şampiyon yaparak bir üst lige çıkmak istiyoruz. Bunun için buradayız. Bize kolaylaştırıcı bir ortam hazırlanmış ve tamamen profesyonel” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.