Bağdat Çarşısı’ndan baharatlı çekirdek

İlklere imza atmaya devam eden Bağdat Çarşısı, Batman’da kavrulmuş baharatlı kabak çekirdeği imal ederek ilginç bir hizmeti hayata geçirdi.

Bağdat Çarşısı’ndan baharatlı çekirdek
Yayınlama: 19.07.2023 14:25:37
107
A+
A-

Kavrulmuş dakota çekirdeği satışıyla vatandaşlardan yoğun ilgi gören Bağdat Çarşısı, şimdi de ürün kavurma makinası vasıtasıyla hazırlamış oldukları kavrulmuş pul biberli- baharatlı kabak çekirdeği satışı yaparak ön plana çıktılar.

BAHARATLI KABAK ÇEKİRDEĞİ 140 LİRA

Batman’da kurutulmuş gıda ürünleri, şekerleme, bakliyat, çerez, bitkisel ve doğal ürünlerin yanı sıra yüzlerce ürünün adresi olan Bağdat Çarşısı’nın genç satış danışmanı Hüseyin Meviş, “Biz çekirdek kavurma makinemizde kabak çekirdeği, leblebi, yer fıstığı ve dakota çekirdeği gibi ürünleri kavurup satışa sunuyoruz. Bu sefer farklılık ve yenilik olsun diye Batman’da bir ilk olma özelliği taşıyan pul biberli-baharatlı kabak çekirdeği üretiyoruz. Bunun yanında ayrıca zerdeçallı kabak çekirdeği ve zerdeçallı leblebi satışı yaparak vatandaşlarımıza değişik tatlar sunarak hizmet vermekteyiz. Bu konsepti de yapmamız güzel oldu; vatandaşlarımız baya beğendi. Baharatlı kabak çekirdeğimizin kilosunu 140 TL’ye, zerdeçallı kabak çekirdeğini de aynı şekilde 140 TL’ye ve zerdeçallı leblebimizin kilosunu da 100 TL’den satışa sunmaktayız” dedi.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.