Final kurs merkezinden büyük başarı

2023 Yüksek Öğretim Kurulumları Sınavında Batman Final Kurs Merkezi öğrencisi Atike Rüveyda Şimşek TYT sayısal ekli puanda Türkiye 1’ncisi, sayısal puan türünde İbrahim Oduncu Batman il 1’ncisi ve Elif Demir Batman il 3’ncüsü oldu.

Final kurs merkezinden büyük başarı
Yayınlama: 30.07.2023 15:54:51
Düzenleme: 30.07.2023 15:59
85
A+
A-

Batman’da 23 yıllık geçmişiyle on binlerce öğrenci yetiştiren Batman Final Kurs Merkezi, başarılarıyla göz kamaştırdı. YKS’de Türkiye 220’ncisi ve Batman 1’ncisi İbrahim Oduncu ile Türkiye 577’ncisi ve Batman il 3’ncüsü olan Elif Demir’i tebrik eden Batman Final Kurs Merkezi yöneticisi Selçuk Alat, başarılarının formülünü açıkladı. 23 Yıldır Batman’da 43 yıldır da Türkiye’de üniversite sınavlarında aldıkları başarıların haklı gururunu yaşadıklarını belirten Selçuk Alat, “Bu başarılarımızı uzun yıllardır süre gelen planlı ve düzenli programlarımızla ve bireysel takiple sağlıyoruz. Kurs merkezimiz Final Eğitim Kurumlarının başarı geleneğinin mirasçısı ve takipçisi olmaya devam edecektir” dedi.

TERCİH SÜRECİNİ İYİ DEĞERLENDİRECEĞİZ”

Alat konuşmasının devamında ise; “Üniversite sınavında birinciliğin yanı sıra iyi dereceler elde etmemiz yaptığımız özverili çalışmaların ne kadar yerinde olduğunu gösterdi. Sadece birinci olan öğrencimiz değil sınava giren birçok öğrencimiz de çok iyi sonuçlar elde ettiler. Ayrıca Batman halkının bizlere olan güveninin bir yansımasının olması da büyük bir mutluluk bizim için. Tüm öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve velilerimizi tebrik ediyorum. Mentör öğretmenlerimiz tercih döneminde de öğrencilerimize rehberlik edecekler, tercih sürecini en iyi şekilde değerlendireceğiz” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.