“İyi bir sanatçı olmak için çalışıyorum”

Batman TOBB Güzel Sanatlar Lisesini başarıyla tamamlayarak İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarını kazanan Burak Özcan, tüm ünlü sanatçıların şöhret basamaklarını tek tek tırmandığı yolda o da hayatın tüm zorluklarına göğüs gererek geldiğini belirtti.

 “İyi bir sanatçı olmak için çalışıyorum”
Yayınlama: 25.07.2023 14:19:24
54
A+
A-

Henüz yolun başında olduğunu ifade eden Özcan, “Öğrendiklerimi pratiğe çeviriyorum. Öğrendiklerimi her geçen gün geliştirmenin çabası içerisindeyim. Duayen sanatçılarımıza bakıyorum, onlar günü kurtarmanın peşinde değillerdi, bir anlık şöhret olmanın peşinde değillerdi. Ben de onlar gibi olmak istiyorum. Onlar gerçekten sanat yaptılar. Yıllar önce yazdıkları sözler, seslendirdikleri şarkılar hâlâ dilimizde, kulaklarımızda, zihnimizde” şeklinde konuştu.

Dünyaca ünlü Batmanlı ressam Ahmet Güneştekin’in şu sözleri kulağına küpe olmuş: “Herkes resim yapabilir ama sanatçı olamaz” bu sözden yola çıkarak şarkı söyleyen değil, sanat yapan biri olmak için azimle çalıştığını belirten Burak Özcan : “Dikkat edilirse Batman’da da ressamlar var, fakat Batman’ın adını dünyaya tanıtan bir sanatçımız var. O da Ahmet Güneştekin’dir. Sanat her ne kadar soyut bir kavram olarak gözükse toplumları, ülkeleri en iyi tanıtan unsurların başında hep sanat geliyor” ifadelerinde bulundu.

En büyük hayalinin kendi besteleriyle hazırladığı konserler vermek olduğunu dile getiren ve ‘O Ses Türkiye’ isimli programda büyük bir tecrübe yaşadığını belirten Burak Özcan, ‘Aydan Aldım Haberini’ adlı single klibini Batmanlıların beğenisine sundu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.