Kantar’da facia gibi kaza: 4 Ölü

Batman’da buğday yüklü tırın devrilmesiyle araç alev aldı. Çıkan yangında araç içinde bulunan 6 kişiden 4 kişi öldü 2 kişi ağır yaralandı.

Kantar’da facia gibi kaza: 4 Ölü
Advert
Yayınlama: 10.07.2023 09:33:48
Düzenleme: 10.07.2023 17:42
1.211
A+
A-

Olay Batman’ın Gercüş ilçesi Kantar Köprüsü mevkiinde meydana geldi. İçerisinde buğday yüklü olan 68 ABS 674 plakalı tır direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole yuvarlandı. Yoldan çıkan araç takla attıktan sonra alevler içinde kaldı. Yoldan geçen araçların durumu 112 acil çağrı merkezine bildirmesiyle olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi.

Alevlere müdahale eden itfaiye ekipleri yangını güçlükle söndürdü. Tır içerisinde bulunan 18 Yaşındaki Barış Özgül, 18 yaşındaki Yusuf Özgül ve 27 yaşındaki Gökhan Özgül ile 43 yaşındaki Şeyhmus Müjdeci hayatını kaybederken araç içerisinde bulunan TIR sürücüsü Orhan Özgül ile Veysi Özgül ağır yaralandı. Yaralılar Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

Advert

VALİ CANALP KAZA YERİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Batman Valisi Ekrem Canalp, saat 02.00 sularında Kantar Köprüsü civarında meydana gelen 4 kişinin hayatını kaybettiği, 2 kişinin da ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı kaza yerinde incelemelerde bulundu.  Kazada hayatını kaybeden dört kişinin cenazeleri ise DNA testi için Diyarbakır Adli Tıp Kurumu’na sevk edilirken, Batman Küçük Sanayi sitesinde esnaflık yapan Özgül ailesi için de esnaflar bir gün süreyle yas ilan ederek kepenk indirdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.