PETROL’DE İMZA SHOW

Yeni sezon hazırlıkları için Ankara-Kızılcahamam’da toplanan TPAO Batman Petrolspor, transfer edilen 6 futbolcuyla sözleşme imzaladı.

PETROL’DE İMZA SHOW
Yayınlama: 21.07.2023 17:02:45
Düzenleme: 21.07.2023 17:09
405
A+
A-

Ankara Kızılcahamam’da düzenlenen imza törenine TPAO Batman Petrolspor Kulüp Başkanı Mustafa Demir, asbaşkan Mert Nasıroğlu, Cemal Kaya ve Fernas Yönetim Kurulu üyesi Zeynel Abidin Nasıroğlu katıldı.

NURETTİN ÇAĞLAR PETROL’DE

  1. Lig ekiplerinden Nazilli Belediyespor’lu ön libero Nurettin Çağlar ile 1 yıllık sözleşme imzalandı. 30 Yaşında ve 1.85 boyundaki Nazilli Belediyespor’da 23 maçta görev alan Çağlar, 12 gol atmış, İçel İY ve Diyarbekirspor takımlarında oynamıştı.

KALEYİ MERTCAN DAĞLI KORUYACAK

  1. Lig ekiplerinden Altınordu’dan Mertcan DAĞLI ile 1 yıllık sözleşme imzalandı. Altınordu futbol okulunda yetişen 1.94 boyunda ve 22 yaşındaki Mertcan DAĞLI geçtiğimiz sezon TFF 2. Lig’e yükselen KARAMAN FK’da kiralık olarak görev almış ve şampiyonluk yaşadı. Oynadığı 12 karşılaşmada 9 maçta kalesini gole kapatan başarılı eldiven ile anlaşma sağlandı.

TECRÜBELİ STOPER PETROL’DE

  1. Lig ekiplerinden Düzcesporlu stoper Recep KALKAN ile 1 yıllık sözleşme imzalandı. 24 yaşında ve 1.90 boyundaki tecrübeli stoper Fransa AS Beauvais takımının alt yapısında yetişen Recep KALKAN, Nevşehir Belediyespor, Mamak, Esenler Erokspor ve Düzcespor takımlarında görev aldı.

MİLLİ FUTBOLCU PETROL’DE

Süper lig takımlarından Alanyaspor’lu stoper Hamza ÖZDEMİR ile bir yıllık sözleşme imzalandı. Geçtiğimiz sezon 2. Lig ekiplerinden İnegölspor’da kiralık oynayan Hamza ÖZDEMİR 18 maçta forma giymiş ve Türkiye U19 milli takımında da görev almıştı.

EROKSPORLU MUHARREM ÖNER İMZAYI ATTI

Süper lig takımlarından Başakşehirli stoper Muharrem ÖNER ile 1 yıllık sözleşme imzalandı. 23 yaşında ve 1.85 boyundaki stoper Muharrem ÖNER, Başakşehir alt yapısında yetişmiş ve Ümraniye, Başakşehir ve Esenler Erokspor takımlarında görev aldı.

SOL BEK MEVKİSİNE GURBETÇİ…

Almanya VFR Aalen takımında forma giyen sol bek oyuncusu Mehmet BAĞCI ile 1 yıllık sözleşme imzalanmıştır. Almanya’nın VFR Aalen takımında yetişen 21 yaşında ve 1.80 boyundaki sol bek oyuncusu Mehmet BAĞCI son olarak FC Homburg II takımında görev aldı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.