Şerzan Kurt Öykü Ödülü için başvurular başladı

Eğitim Sen Batman Şubesi tarafından her yıl organize edilen Şerzan Kurt Öykü Ödülü Yarışması’nın 13’üncüsü için başvurular başladı.

Şerzan Kurt Öykü Ödülü için başvurular başladı
Yayınlama: 19.07.2023 17:23:54
Düzenleme: 19.07.2023 17:28
239
A+
A-

Eğitim ve Bilim Emekçileri Sendikası (Eğitim Sen) Batman Şubesi tarafından her yıl organize edilen Şerzan Kurt Öykü Ödülü Yarışması’nın bu yıl 13’üncüsü düzenlenecek. Yarışmaya başvurmak isteyenler, daha önce herhangi bir yerde (kitap, dergi, internet vs.) yayımlanmamış ve ödül almamış Kürtçe veya Türkçe dilinde bir öyküyle yarışmaya katılabilecek.

YARIŞMAYA KATILIM KOŞULLARI AÇIKLANDI

Katılımcılar daha önce herhangi bir yerde (kitap, dergi, internet vs.) yayımlanmamış ve ödül almamış bir öyküyle yarışmaya katılabilirler. Yarışmanın dili Kürtçe ve Türkçedir. Her dilde ayrı ödül verilecektir. Jüri uygun gördüğünde ödülü paylaştırabilecektir. Öykü, özgeçmiş, iletişim bilgileri ve fotoğrafı da içeren bir mail ile [email protected] adresine gönderilmelidir. Son katılım tarihi: 15 Eylül 2023’dir. 13. Şerzan Kurt Öykü Ödülünün sonuçlanmasının ardından hazırlanacak kitapta Seçici Kurulun uygun göreceği eserlere yer verilecektir. Yarışmaya eser gönderenler bu hükmü kabul etmiş sayılacaktır. Sonuçlar basın yoluyla açıklanacak olup,  ödüller 12 Kasım 2023’de gerçekleştirilecek bir etkinlikle verilecektir.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.