Stajyer öğrencilere uygulamalı eğitim

Batman İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Ünlü mamuller üretim tesisinde stajyer öğrencilere uygulamalı eğitim verildi.

Stajyer öğrencilere uygulamalı eğitim
Yayınlama: 26.07.2023 15:55:49
117
A+
A-

Gıda ve Yem Şube Müdürlüğümüz 2023 yılı stajyer öğrencilerine yönelik ekmek, ekmek çeşitleri ile unlu mamuller tebliğine göre verilen teorik eğitimin ardından, İlimizde gıda sektöründe unlu mamuller üretimi yapan firmalara yerinde uygulamalı eğitim için ziyaret gerçekleştirildi. Üretim tesisinde hijyen esasları, pasta-kek yapımında kullanılan teknikler ve muhafaza koşulları, ayrıca baklava yapımında kullanılan makinaların çalışma prosesleri hakkında işletmenin üretim müdürü ve İl Tarım ve Orman Müdürlüğü  Gıda Kontrol Görevlileri tarafından yerinde uygulamalı eğitim verildi.

Uygulamalı Eğitimin ardından İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Kurumumuzda staj gören öğrencilere yönelik teorik ve uygulamalı eğitimlerin, farklı gıda işletmelerinde de devam edeceğiz. İl Müdürlüğümüz tarafından yapılan uygulama ilimizde kalifiye personel yetiştirme konusunda katkı sunacak. Ayrıca öğrencilerimize kapılarına açan firma yetkililerine Kurumumuz adına teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.