150 Milyonluk tesis hizmette

Batman’ın ilk 5 yıldızlı oteli Erzenia Ramada Plaza By Wyndham yönetimi basın mensuplarıyla bir araya geldi. 150 Milyon TL’ye mal olan Erzenia bünyesindeki Ramada Plaza By Wyndham, 120 yatak kapasitesi ve 101 personelle hizmet veriyor.

150 Milyonluk tesis hizmette
Yayınlama: 07.08.2023 16:59:17
1.386
A+
A-

“ÇALIŞANLARIN YÜZDE 90’NI BATMANLI”

Otelin tüm resmi işlemlerini bitirdikten sonra 10 gün önce hizmete açarak Batman’a kazandırdıklarını belirten Otel Genel Müdürü Emel Gerhardt: “Otelimizin 120 odası bulunuyor. Odalar son derece kullanışlı ve proje olarak business konumda yapıldı. 101 Personelin çalıştığı otelde çalışanların yüzde 90’ı Batmanlılardan oluşuyor.  Çok önemli organizasyonlara imza atacağız. Çocuk Esirgeme’deki yavrularımıza, sokaktaki can dostlarımıza ve kadınlara yönelik birçok sosyal projeyi hayata geçireceğiz” diye konuştu.

“BATMAN’IN TANINIRLIĞINI ÜST SEVİYEYE ÇIKARACAĞIZ”

Ramada By Wyndham ile Batman’ın tanınırlığını üst seviyelere çıkaracaklarını kaydeden Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Müjdecioğlu, “Burada sadece Batman’a değil, inşallah ülke genelindeki birçok organizasyona ev sahipliği yapacağız. Batman’ın tanınırlığını bu proje sayesinde çok üst seviyelere çıkaracağız. Projeyi 100 Milyon TL ile bitirmeyi planlıyorduk ama öyle tahmin ediyorum ki 150 milyonluk bir yatırıma dönüştü. Bugün yapılması durumunda burada güncel Bayındırlık birim fiyatlarını baz aldığınızda 500 Milyonluk bir yatırım var şu anda. Marka değeri hariç, arsasıyla beraber 600 milyonluk bir yatırım söz konusu. 2 bin kişilik kongre merkezimiz ise Ekim’de hizmete girecek” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.