Balta Burger fark yaratıyor!

Rıdvan Müjdeci ve Murat Tarhan ortaklığında işletilen Batman’ın yerel markası Balta Burger, nefis lezzetleriyle Batmanlıların damak tadına kalite katmaya devam ediyor.

Balta Burger fark yaratıyor!
Yayınlama: 08.08.2023 13:28:25
1.524
A+
A-

Çamlıtepe Mahallesi Dünya Hastanesi yanında ve Balta Burger GAP şubesi olmak üzere, iki şube ile hizmet verdiklerini belirten işletme sorumlusu Yusuf Akyüz, “Konseptimiz tamamıyla hamburger üzerinedir. Burada hamburgerimizi tadanlar daha önce bu kadar lezzetli bir hamburger tatmadıklarını söylüyorlar. Çok özel ve özgün bir hamburger ürünümüzü müşterilerimize sunduğumuz için ayrıca mutluyuz” dedi.

Hamburgerleri Batman’da kendilerinin imal ettiğini kaydeden Akyüz, “Etin bütün reçetesi, özel soslarımız ve hatta ekmeklerimiz bile hepsi buradaki imalatlarımızdan çıkıyor. Ustalarımız da son derece deneyimli ustalar. Müşterilerimizin de memnuniyeti şu an en üst seviyede. Ben de buranın sorumlu müdürüyüm. Yıllardır Batman’da, MADO dahil olmak üzere tanınmış marka zincir işletmelerde çalıştım. Şu anda da burada çalışıyorum. İstanbul’da iki şubemiz zaten var ve Kadıköy şubemiz de şu an hizmete girdi. Onun dışında Diyarbakır’da bir şubemiz var. Keza Mardin’de açıldı. Yakın zamanda da Elazığ, Malatya ve Mersin şubelerimiz de vatandaşlarımıza kapılarını açacak. Çok da güzel bir talep var. Bayilik isteyenlere de bayilik imkanı vermekteyiz” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.