“Benim sokak projesini hayata geçireceğiz”

Yeniden düzenlenerek hizmete giren Hasankeyf Sokağı’nın açılışında açıklamalarda bulunan Batman Valisi Ekrem Canalp, ‘Benim Sokak’ projesini hayata geçireceklerini müjdeledi.

“Benim sokak projesini hayata geçireceğiz”
Yayınlama: 02.08.2023 13:12:19
59
A+
A-

Yeni projelerin hayata geçirilmesi konusunda arayışlarını sürdüreceklerini kaydeden Vali Canalp, “Çalışmalarımız sadece Hasankeyf Sokağı ile sınırlı kalmayacak. Yine aynı şekilde, yakın zamanda çevre dostu sokak olarak ‘Benim Sokak’ projemiz var onu faaliyete geçireceğiz” dedi.

“BİR YIL İÇERİSİNDE 19 PARK YAPTIK”

Batman’da bir yıl içerisinde 19 adet park yaptıklarını belirten Vali Canalp, “İnşallah önümüzdeki dönemde 20 park daha yapacağız” dedi. Şu anda projelendirme çalışması yaptıklarını kaydeden Vali Canalp, “Batman’da 20 park daha yapacağız. Batman’ın kuzeyinde Sason tarafından girişinde şelale inşaatımız devam ediyor. Yakın zamanda onu tamamlamış olacağız. Siirt yolundaki şu anda var olan kötü görüntüyü Karayollarının sorumluluğundan alıp belediyemiz sorumluluğuna alacağız. Yine aynı şekilde Siirt yolu bağlantılı, Sason yolu üzerindeki ana caddeyi de Karayolları sorumluluğundan Batman Belediyesi sorumluluğuna alıp, o caddeyi de yeniden yeşillendirmek, o caddeyi yeniden projelendirmek suretiyle, orayı da Batman’dan gelen-geçen insanların da Batman’ı gururla izleyebilecekleri bir cadde haline getirmiş olacağız inşallah” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.