“Faydalı projeleri destekleyeceğiz”

Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Batman’ın her şeyin en güzeline layık olduğunu ve hep birlikte çok daha ileriye taşıyacaklarını kaydetti.

“Faydalı projeleri destekleyeceğiz”
Yayınlama: 15.08.2023 17:46:06
Düzenleme: 15.08.2023 17:48
66
A+
A-

Batman’da ziyaret ve programlarına devam eden HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, beraberinde HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, Merkez İlçe Başkanı Muhammet Şerif Durmaz ve partililerden oluşan bir heyetle kurumları ziyaret etti. Batman Milletvekili Ramanlı, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü ve SGK İl Müdürlüğü’nü ziyaret ederek çalışmaları ile ilgili brifing aldı.

“TURİZMDE ÜST SIRALARA ÇIKMALIYIZ”

Turizm alanında yatırım oranında Türkiye sıralamasında 59’uncu sıra da bulunan Batman’ı üst sıralara çıkması için çalışmalara destek vereceklerini söyleyen Ramanlı, “İlimiz bizim için çok kıymetli. Batman’a fayda sağlayacak her projeyi destekleyeceğiz. Çalışmaların kıymeti Batman halkına hizmet ettikçe arttığını biliyoruz. Bu makamlar ve kurumları hizmetleri ölçüsünde kıymetli ve önemlidir. Ziyaretlerimizde de gördüğümüz gibi her kurum gayret ve azimle milletimize hizmet etmekte. Milletin vekilleri olarak da bizim vazifemiz bu kurumlarımızı desteklemektir” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.