Petrol, vites yükseltti

Yeni sezon öncesi ikinci etap kamp dönemi için Bolu’da bir araya gelen TPAO Batman Petrolspor yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor.

Petrol, vites yükseltti
Yayınlama: 06.08.2023 12:51:18
Düzenleme: 06.08.2023 12:52
112
A+
A-

Bolu kampı spor kompleksinde yoğun bir antrenman programıyla çalışmalara başlayan kırmızı-beyazlılar, vitesi yükseltti. Teknik direktör ve antrenör ekibi, futbolcuların performansını en üst düzeye çıkarmak ve takımın uyumunu güçlendirmek için özel bir çalışma programı hazırladı. Bolu etabında daha çok taktik ağırlıklı çalışmalara yön verecek olan Kırmızı-Beyazlılar, oynayacağı hazırlık maçlarıyla da kendisini test etme imkanı bulacak. Petrolspor basın sözcüsü Cemal Kaya, “Kızılcahamam kampında antrenmanlarımız daha çok yükleme, kondisyon, güç ve kuvvete dayalıydı. Bolu kampımız çok daha yoğun tempoda devam edecek. Gelecek sezona oldukça kuvvetli girmek için çabalıyoruz” dedi.

PETROL HAZIRLIK MAÇLARINDA KAYIP…

Petrolspor, yeni sezon öncesi hazırlık maçlarına devam ediyor. Kırmızı-beyazlı ekip, 2. lig ekiplerinden Iğdırspor ile karşı karşıya geldi. Bolu Topuk yaylasında oynanan hazırlık maçında Iğdır FK’ye 4-0 mağlup olan TPAO Batman Petrolspor, daha önce de oynanan hazırlık maçlarında galibiyet yüzü görmemişti. Petrolspor basın sözcüsü Cemal Kaya, “Kamp boyunca futbolcuların performansı yakından takip edilecek ve özel hazırlık maçlarıyla takımın uyumu pekiştirilecek. Başarılı ve rekabet dolu bir sezon geçirmeyi hedefleyen takımımız, yeni transferlerle güçlendirilerek tüm zorluklara meydan okuyacak” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.