4500 Çalışana dijital eğitim verilecek

Dicle Elektrik ve Türkiye Elektrik Dağıtım AŞ (TEDAŞ), iş birliği gerçekleştirerek saha çalışanlarına yönelik teknik eğitimler için dijital bir adım attı.

4500 Çalışana dijital eğitim verilecek
Yayınlama: 20.09.2023 10:26:18
27
A+
A-

Dicle Elektrik, TEDAŞ Dijital Atölye Sistemi kapsamında Ankara’da bulunan TEDAŞ Genel Merkezi’nde Eğitim Seti İşbirliği Anlaşmasına imza attı. Çevre ve insan odaklı vizyonuyla kaliteli ve kesintisiz elektrik dağıtım çalışmalarını sürdüren Dicle Elektrik, yaklaşık 4 bin 500 çalışanını dijital ortamda eğiten 2’nci elektrik dağıtım şirketi olacak. Eğitimlerde teknik bilgilendirme ile iş sağlığı ve güvenliği konuları ön planda olacak. Devreye alınacak proje ile 2 yıl içerisinde yaklaşık 4 bin 500 saha çalışanına tehlikeden uzak esnek ve etkili eğitim verecek olan şirket, sürdürülebilir ve yenilikçi bakış açısını saha çalışanlarına da aktarmayı hedefliyor. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ve Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu ile projeler yürüten şirket, TEDAŞ ile gerçekleştirdiği iş birliği ile öncü çalışmalarına bir yenisini daha eklemiş olacak.

“YENİ BİR DÖNEMİN KAPILARI ARALANIYOR”

Dicle Elektrik, TEDAŞ Dijital Atölye Sistemi kapsamında 19 Eylül 2023 tarihinde Ankara’da bulunan TEDAŞ Genel Merkezi’nde ‘Eğitim Seti İşbirliği Anlaşması’na imza attı. TEDAŞ’tan temin edilen eğitim seti hakkında açıklamalarda bulunan Dicle Elektrik Genel Müdürü Yaşar Arvas, Dicle Elektrik’in TEDAŞ tarafından özgün olarak geliştirilen eğitim setini kullanan 2’inci dağıtım şirketi olduğunu ifade etti.

Advert

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.