Acil servis kuyruğu!

Batman’da İluh Devlet Hastanesi acil servis bölümünde yaşanan aşırı yoğunluk hasta ve hasta yakınlarının tepkisine neden oluyor.

Acil servis kuyruğu!
Yayınlama: 26.09.2023 15:54:15
1.017
A+
A-

Vatandaşlar acil serviste tedavi olmak için uzun süre sırada beklediklerini belirterek sıkıntının giderilmesini istediler.

BİR TÜRLÜ ÇÖZÜM BULUNAMIYOR…

Her doktor kapısının önünde onlarca hastanın beklediğini ancak aşırı yoğunluğun had safhada olmasından dolayı işlemlerin çok süre aldığını kaydeden vatandaşlar, “Her doktorun önünde uzun kuyruklar var. Koridorda neredeyse adım atmakta zorlanıyoruz. Böyle hınca hınç kalabalığın arasında yeni sıra numarası almamıza rağmen doktora ulaşmak için kuyrukta uzun süre beklemek zorunda kalıyoruz. Orada doktor sayısı az ve her doktorun kapısının önü de onlarca insan bekliyor. İçeri ana baba günü. Grip salgınının da bu yoğunluğun oluşmasında etkili oluyor. İnsanlar da acil servise gelmekle adeta pişman oluyor. 2 doktor var ve her doktor kapısında büyük bir yoğunluk var” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

“VATANDAŞ BÜYÜK SIKINTI YAŞIYOR”

İluh Devlet Hastanesi acil servis bölümünde yaşanan aşırı yoğunluğu gözlemlediklerini belirten Vatan Partisi Batman İl Başkanı İrfan Coşkun, hastaların acil servis kuyruğunda büyük bir sıkıntı yaşadıklarını kaydetti. Hastanede yaşanan yoğunluktan dolayı vatandaşların büyük eziyet yaşadığı kaydeden Coşkun, “Maalesef acil serviste manzara bir türlü değişmiyor. Yıllardır Batman’ın kaderi bu. Özel hastanelerde ateş pahası. Yetkililer bu soruna bir an önce çözüm bulmalılar. Olayın takipçisi olacağız” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.