Akdağ ve Müjdeci ailelerinin mutlu günü

Batman’ın tanınmış esnaflarından Onur Reklam sahibi İzzet Akdağ ‘ın avukat oğlu Mehmet Akdağ, hayatını merhum Nedim Müjdeci’nin kızı avukat Didem Müjdeci ile birleştirdi.

Akdağ ve Müjdeci ailelerinin mutlu günü
Yayınlama: 04.09.2023 11:53:29
855
A+
A-

Genç çift için Rezidans Düğün salonunda düzenlenen düğün töreninde mevlidi şerif okutulurken, davetlilere yemek ikramı yapıldı. Yoğun ilgi gören düğüne Batman DEVA Partisi İl Başkanı Melik Müjdeci, Batman Ticaret Odası Başkanı Abdulkadir Demir, Batman Barosu Başkanı Av. Erkan Şenses, Batman Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hanifi Ekremoğlu , sivil toplum kuruluş temsilcileri ve çok sayıda esnaf katıldı. Düğünde damadın babası İzzet Akdağ ve gelinin ailesi davetlilerle yakından ilgilendiler.

Düğünde genç çiftin nikahını kıyan Belediye Evlendirme Müdürü Nuri Turgut, gelin ve damada mutluluk diledi. Gelin ve damadın nikah şahitliğini Batman DEVA Partisi İl Başkanı Melik Müjdeci, BATSO Başkanı Abdulkadir Demir, Batman Barosu Başkanı Av. Erkan Şenses, Batman Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hanifi Ekremoğlu, Abdullah Demir, İhsan Müjdeci ve Murat Altınkaynak yaptı. Biz de genç çifti tebrik eder, ömür boyu mutluluklar dileriz.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.