Baklavada dev kampanya

Seydanlı Baklava firması Batman Belde ve Dörtyol şubeleriyle kampanya başlatarak, tatlı fiyatlarında yüzde 30 oranında indirime gitti.

Baklavada dev kampanya
Yayınlama: 27.09.2023 12:55:22
791
A+
A-

Yüksek enflasyon ve vatandaşın alım gücünün düşmesinden dolayı, insanlar tatlı yiyebilsinler diye fiyatları daha da aşağı çektiklerini kampanya ile duyuran işletme ortakları Mehmet Orun ve İbrahim Bilik, “Vatandaşların ağzı tatlansın diye uyguladığımız kampanya dahilinde bütün tatlı fiyatlarımızı aşağı çektik. Amacımız herkesin evine baklava girsin, insanlar rahatlıkla tatlı yiyip ağzı tatlansın. İnsanların alım gücünün düştüğünün farkındayız. Biz de bunu dikkate alarak fiyatlarda yüzde 30 oranında indirim kampanyası başlattık” dediler.

İndirim kampanyasıyla beraber tatlı çeşitlerindeki güncel fiyat oranlarını da kamuoyuyla paylaşan işletme sahipleri Orun ve Bilik, “Cevizli baklavamız 90 TL’den 70’e, fıstıklı baklava 170 TL’den 130’a, tereyağlı baklavamızın fiyatını da 200 TL’den 140 TL’ye düşürdük. Aynı şekilde diğer tatlı çeşitlerimiz olan midye baklava, fıstıklı sarma, fıstıklı kadayıf, fıstıklı sultani, paşa baklava, şöbiyet ve havuç dilimi gibi ürünlerimizin fiyatlarında da indirime gittik, hayırlı olsun” diye konuştular.

Advert

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.