Camide kaybettiği ayakkabısına kavuştu!

Batman’da bir camide namaz kıldıktan sonra ayakkabısını bıraktığı yerde göremeyen bir vatandaş, kayıp ayakkabısına bir hafta sonra kavuştu.

Camide kaybettiği ayakkabısına kavuştu!
Yayınlama: 19.09.2023 11:04:57
180
A+
A-

Ayakkabısının kaybolmasının ardından yine camiye namaz kılmak için giderken, ayakkabısının tekrar geri getirilip yerine bırakıldığı haberini camii görevlisinden öğrendiğini kaydeden vatandaş, “Bu durum, ayakkabımın çalınmış olma ihtimalini zayıflatıyor. Tahminimce yaşlı bir amaca ayakkabısını benim ayakkabımla karıştırmış” dedi.

Ayakkabısına tekrar kavuştuğu için mutlu olduğunu belirten vatandaş, “3-4 gün önce namaz kılmaya geldim. Ayakkabılarımı uygun bir yere bıraktım. Namazdan sonra gelip baktığımda ayakkabımı yerinde göremedim. Ben de cami görevlisinin izniyle terlik tedarik edip eve gittim. Sonra emaneten aldığım terlikleri teşekkür ederek görevlilere teslim ettim. Bugün yine camiye gelirken, ayakkabımın camiye geri getirilmiş olduğunu söylediler. Kanaatimce ayakkabım çalınmamış. Büyük ihtimalle yaşlı biri camii çıkışında ayakkabısını benimkilerle karıştırmış. Bu durumun yaşanması da gayet tabiidir” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.