“Çocuklarımıza iyi bir eğitim vermeliyiz”

2023-2024 Eğitim-öğretim yılı İl Rehber Öğretmenler/Psikolojik Danışmanlar sene başı toplantısı, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran başkanlığında gerçekleşti.

“Çocuklarımıza iyi bir eğitim vermeliyiz”
Yayınlama: 20.09.2023 10:28:36
10
A+
A-

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü konferans salonunda gerçekleşen rehber öğretmenler birinci dönem sene başı toplantılarına İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Şube Müdürü Abdurrahman Kardaş, Rehberlik Araştırma Müdürü (RAM) Mustafa Çakan, merkez ve ilçelerde eğitim veren okullarda görev yapan rehber öğretmenler katıldı. İlk toplantı sabah saat 10.00’da anaokulu ve ilkokullarda görev yapan rehber öğretmenler, öğleden sonra saat 13.00’da yapılan ikinci toplantıya ise ortaokul ve liselerde görev yapan rehber öğretmenler katıldı. Rehber öğretmenlere hitap eden Müdür Kurtaran, eğitim hayatında rehber öğretmenlere önemli görevler düştüğüne dikkat çekti.

“GECE-GÜNDÜZ DEMEDEN ÇABA SARF EDİYORUZ”

Uzun yıllardan beri Batman’da hizmet veren çalışma arkadaşlarına teşekkür eden Müdür Kurtaran, “Çocuklarımızın fıtratlarının temiz kalması ve bozulmaması için çocuklarımıza çok iyi bir eğitim vermeliyiz. Çocuklarımızın en iyi eğitimi almaları için bütün arkadaşlarımız ile birlikte gece-gündüz demeden çaba sarf ediyoruz. Gece-gündüz demeden mesai kavramı gözetmeden öğrencilerimizin geleceği için bütün fedakarlıkları sergileyen öğretmenlerimize sizin yanınızda teşekkür ediyorum” dedi.

Advert

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.