Enflasyon, maç izleme fiyatlarını da vurdu!

Türkiye Süper lig maçlarını kahvehanelere gelerek izlemeye gelen vatandaşlar 35 TL’yi gözden çıkarmak zorunda.

Enflasyon, maç izleme fiyatlarını da vurdu!
Yayınlama: 04.09.2023 11:40:04
172
A+
A-

Batman’da başta Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor futbol kulüplerinin maçlarını televizyonda şifreli kanallardan izlemek için 35 TL ödemek zorunda kalırken, geçen seneki maç izleme 15 TL idi. Her alanda yaşanan yüksek fiyat artışları maç fiyatlarına da yansırken, 4 kişilik bir arkadaş grubu toplamda 140 TL maç parası ödeme durumuyla karşı karşıya.

“FUTBOL TUTKUMUZ HAYAT PAHALILIĞINA TAKILDI”

Maç ücretlerinin her geçen gün daha da yükseldiğini kaydeden taraftarlar, “Bir maç keyfimiz vardı, o da bitti. 2 sene önce kahvehanelerde 5 TL olan maç izleme ücreti, önceki sene 15 TL, bu sene ise 35 TL’ye yükselmiş durumda. Biz daha önce yanımızdaki arkadaşlarımızın yerine de maç ücretini verebiliyorduk ama 35 TL olunca ancak kendi maç paramızı ödeyebilecek duruma geldik. Bence bu ekonomik şartlarında baya pahalı. İnsanlar maç parası vermek yerine, artık izlememeyi tercih ediyorlar” dediler.

MAÇ İZLEYİCİLERİ AZALDI

Daha önce kahvehaneler taraftarlarca hınca hınç doluyken, şimdi bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar azaldığını kaydeden taraftarlar, “Maç keyfimiz de tarih oldu. Bundan sonra daha az maç izlemek zorunda kalacağız. Zaten çoğu insan artık telefondan maç izlemeye başladı. Futbol tutkumuz hayat pahalılığına takıldı” diye konuştular.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.