KANLI PUSU

Batman’da imam nikahlı eşiyle yürüyen 38 yaşındaki Şafi Bıçak eski eşinin kardeşleri tarafından önce dövüldü, daha sonra kurşun yağmuruna tutularak hayatını kaybetti.

KANLI PUSU
Yayınlama: 26.09.2023 12:16:35
Düzenleme: 26.09.2023 15:55
4.771
A+
A-

ÖNCE DARP ETTİLER, SONRA KURŞUN YAĞDIRDILAR

Edinilen bilgilere göre, Batman merkez Gültepe Mahallesi İbrahim Hakkı Caddesi üzerinde bulunan Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde imam nikahlı eşi B.A. (35) ile birlikte yürüyen Şafi Bıçak (38) daha önce boşandığı eşinin erkek kardeşleri K.A. ile İ.A.’nın saldırısına uğradı. Şafi Bıçak’ı ilk önce darp edilen zanlılar daha sonra tabanca ile kurşun yağmuruna tuttu. Olay yerine yakın bir işyerine koşarak yardım isteyen B.A., “Yardım edin kocamı dövüyorlar” diyerek yardım istedi. Yardım için koşan vatandaşlar, olay yerine gittiğinde Şafi Bıçak’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi yönlendirildi.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen Şafi Bıçak olay yerinde hayatını kaybetti. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, kısa sürede kaçan zanlıları belirledi. Polis, olay yerinden kaçan zanlıları yakalamak için çalışma başlattı. Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından Şafi Bıçak’ın cenazesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olay ile ilgili inceleme sürüyor.

Advert

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.