“Gençler geleceğe yön verecek güce sahiptir”

Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, HÜDA PAR Batman İl Gençlik Kolları Başkanlığının düzenlediği buluşmada, gençlerin geleceğe yön verecek güce sahip olduklarını kaydetti.

“Gençler geleceğe yön verecek güce sahiptir”
Yayınlama: 25.09.2023 14:01:42
54
A+
A-

Danışarak fikir alarak yol alabileceklerine dikkat çeken milletvekili Ramanlı, “Seçim bitti artık söz söyleme devri bana göre kapandı. Artık söz değil icraat zamanı. Vaatlerin yerini artık işlerin alması gerekiyor. Ama bunu yaparken de hiç kimseye danışmadan, hiç kimseye söz hakkın vermeden ve hiç kimsenin düşüncesine değer vermeden asla ve katta yol alamayız. Bu memleket, bu ülke ve bu dünya hepimizin. Hepimizin kendimize göre sorumlulukları var.” diye konuştu.

“GENÇ RUHUMUZU KAYBETMEMELİYİZ”

Gençliğin kendisi için ne ifade ettiğini açıklayan Ramanlı, gençlerin geleceğe yön verecek güce sahip olduklarını belirterek, “Genç demek yenilik demek. Genç demek soru, sorgulamak demek. Genç demek muhakeme etmek demek. O halde yaşımız geçse de gençliğimizi kaybetmememiz gerekir. Sorgulamaktan da sorgulanmaktan da sorulara muhatap olmaktan da olgunların vazgeçmemesi lazım. Evet doğru TÜİK’e, BM’ye göre biz genç kategorisini geçtik. Ben deniz 24 yaşını bitireli 21 yıl olmuş. Ama genç ruhumuzu kaybetmemeliyiz. Gençlere ne kadar güvenirsek ne kadar sorumluluk verirsek emin olun o kadar hızlı ilerleriz daha çabuk bazı sorunları aşarız” şeklinde konuştu. Gençlerin Batman’ın sorunları, işsizlik, eğitim sistemi, mülakat ve gençliğe bela olan uyuşturucu problemleri ile ilgili sorularını cevaplayan Ramanlı, her sorunun meşru daire içerisinde çözülebileceğini belirtti.  Gençlik buluşmasının sonunda gençler ile hatıra fotoğrafı çektiren Ramanlı, her fırsat bulduğunda gençler için vakit ayıracağını söyledi.

Advert

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.