Okul destekli kitapların adresi

Yıllardır kitap satışı yapan Ahmet Timur, okul sezonu olması hasebiyle daha çok okul destekli kişisel gelişim kitaplarına ağırlık verdiğini belirtti.

Okul destekli kitapların adresi
Yayınlama: 10.09.2023 13:00:32
301
A+
A-

Batman’da Turgut Özal Bulvarı Endüstri Meslek Lisesi önünde klasik, macera ve bilim kurgu türünde yüzlerce kitabı okurseverlerin beğenisine sunan 28 yaşındaki kitapçı Ahmet Timur, Batman’da en çok Zülfü Livaneli’nin kitaplarını sattığını da sözlerine ekledi.

Genç kitapçı Timur, Zülfü Livaneli’nin kaleme aldığı ‘Serenat’ isimli kitabının yaklaşık 1 milyon okuyucuya ulaştığını hatırlattı. Batman halkının okumaya önem verdiğini de sözlerine ekleyen Timur, “Batmanlılar okumayı seviyor. Özellikle gençler klasik eserlere, macera ve bilim kurgu kitaplarının yanı sıra kişisel gelişim kitaplarına yoğun ilgi gösteriyor. Harçlıklarının önemli bir kısmını kitaplara ayıran gençlerimiz var. Okuma kültürlerini geliştirmek adına haftada birkaç kitap bitiren okuyucularımız var. Sadece gençler değil, her yaştaki kesimden insanlarımız kitap alıp okumak suretiyle kültürel gelişimlerini zenginleştirmeye devam ediyorlar. Kitaplarımızın fiyatlarına gelince, 30 TL ila 80-90 TL arasında değişen oranlarda kitaplarımız mevcuttur. Ayrıca her gün,  yazı tahtamıza kitaplardan, şair veya yazar kardeşlerimizden, dostlarımızdan edindiğimiz günün sözünü yazarak güzel ve hoş bir ambiyans oluşturuyoruz. Vatandaşlar bu güzel sözleri büyük bir heves ve merakla okuyarak keyifleniyor. Bu da bizi mutlu ediyor” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.