Türkiye finaline yükseldiler

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu ile Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün 2023 faaliyet programında yer alan ‘Kulüpler Arası Halk Oyunları Yarışması’ yarı final müsabakaları 01-02 Eylül 2023 tarihleri arasında Ağrı ilinde yapıldı.

Türkiye finaline yükseldiler
Yayınlama: 04.09.2023 11:42:16
63
A+
A-

SON 20 YILIN EN BÜYÜK BAŞARISI

3 birincilik ve 5 ikincilik alan Batman Halk Oyunları ekipleri son 20 yılın en büyük başarısına imza attı. Batman ekiplerinden minikler geleneksel dalda 19 Mayıs Gençlik Kulübü, minikler sahne kategorisinde Fatih Ortaokulu Spor kulübü ve yıldızlar kategorisinde ise Batman Folklor Spor Kulübü şampiyon olarak, ilimizi Türkiye finallerinde temsil etmeye hak kazandılar.

VALİ DESTEK VERDİ, EKİPLERİMİZ FİNALE KALDI

Yarışmaya katılımları zor gözüken Halk Oyunları ekiplerine Batman Valisi ve Belediye Başkan vekili Ekrem Canalp maddi destek vererek bütün ekiplere başarılar diledi. Alınan başarıların Vali Ekrem Canalp’ın büyük desteğiyle olduğunu belirten Kulüp Başkanları, kendisine teşekkür ederek, aynı başarının Türkiye finallerinde de gelmesi için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ettiler. Kulüp Başkanları adına açıklamada bulunan 19 Mayıs Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Osman Seyrek; “İlimizi Ağrı ilindeki yarı finallerde en iyi bir şekilde temsil ettik. Sayın Valimiz Ekrem Canalp’ın maddi desteği kulüplerimize ilaç gibi geldi. Yarışmalarda 3 ekibimiz Türkiye finaline kaldı. Batman’da son 20 yılın en büyük başarısı elde edildi” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.