“Bugünlere hep beraber sahip çıkacağız”

Bal, Ceviz, Çilek ve Yayla Festivali’nde konuşan Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Sason’u ve Batman’ı Türkiye’nin yeni yüzyılında en önemli kentlerinden biri haline getireceklerini söyledi.

“Bugünlere hep beraber sahip çıkacağız”
Yayınlama: 02.10.2023 16:56:16
36
A+
A-

Batman’ın Sason ilçesinde bu yıl ilk kez Bal, Ceviz, Çilek ve Yayla Festivali düzenlendi. Valilik, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile İl Özel İdaresinin desteği, Sason Kaymakamlığı ve Sason Belediyesinin organizasyonuyla gerçekleştirilen festival kapsamında 15 Temmuz Şehitler Parkı’nda etkinlikler düzenlendi. Bal, Ceviz, Çilek ve Yayla Festivali’nde konuşan Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, memlekette barış olduğu zaman güzelliklerin de olacağını söyledi. Yarınların çocuklar için güzel olacağına da inandığını belirten Nasıroğlu, bugünlere hep birlikte sahip çıkılması gerektiğini de sözlerine ekledi. Nasıroğlu, “Bugünlere hep birlikte sahip çıkacağız. Bunu yaptığımız zaman inanın nasıl Mardin’den Aziz Sancar çıkıyorsa, nasıl Batman’da Mehmet Şimşek çıkıyorsa, Sason’da da Aziz Sancar’lar  ve Mehmet Şimşek’ler çıkacaktır” diye konuştu.

“BİZ ÜRETTİKÇE MEMLEKET GELİŞECEK”

Sason’u ve Batman’ı Türkiye’nin yeni yüzyılında en önemli kentlerinden biri haline getireceklerinin altını çizen Nasıroğlu, şunları kaydetti: “Burada gördüğümüz protokoldeki arkadaşlarımız Batman’ın ve Sason’un yeni yüzyılına canı gönülden inanarak çalışıyor. Bu festivali düzenleyen arkadaşlar canı gönülden emek vererek bizlere böyle güzel bir ortam oluşturdular. Bunu her sene üzerine ilave ekleyerek devam ettireceğiz. Her sene daha iyi yerlere getireceğiz. Biz çalıştıkça, ürettikçe memleketimiz gelişecek ve ülkemiz büyüyecek.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.