ELAZIĞ’DA SALDIRIYA UĞRADILAR

Elazığspor deplasmanına çıkan TPAO Batman Petrolspor takım otobüsü maç sonu holiganların saldırısına uğradı.

ELAZIĞ’DA SALDIRIYA UĞRADILAR
Yayınlama: 02.10.2023 13:04:02
79
A+
A-

Elazığ Atatürk Stadyumu’nda oynanan ve 0-0 berabere biten Elazığspor-Batman Petrolspor karşılaşmasının ardından olaylar çıktı. Maçın ardından Batman Petrolsporlu oyuncular, stattan çevik kuvvet polisi eşliğinde çıktı. Stadyumun dışında bekleyen Elazığsporlu taraftarlar, taş, maket bıçağı ve musluk başıyla Petrolspor otobüsüne saldırdı. Saldırıda otobüsün camları kırılırken, Petrolsporlu futbolcular başka bir otobüsle Batman’a gitmek zorunda kaldı.

KULÜPTEN AÇIKLAMA…

TPAO Batman Petrolspor kulübünün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Elazığspor deplasmanında takım otobüsümüze yapılan saldırı sonucunda, takımımız oynadığı stadyumu çevik kuvvet zırhlı araçlarıyla terk etmek zorunda kaldı. Şehir dışında otobüs değişikliği yaparak, Batman’a doğru yola çıkmıştır” denildi.

MİLLETVEKİLİ ODUNCU’DAN KINAMA…

Yeşil Sol Parti Milletvekili Zeynep Oduncu, Elazığspor ile Batman Petrolspor müsabaka maçından sonra taşlı saldırıya uğrayan Batman Petrolspor takımına ve taraftarına geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, “Nefret saldırılarına maruz kalan  Batman Petrolspor ile dayanışma içerisinde olduğumuzu, her türlü ayrımcı yaklaşım ile nefret söylemine karşı önleyici tedbir almasını, ihmali olan sorumluların cezalandırılmasını talep ediyoruz” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.