“Çağa öncü olan bir gençlik yetiştireceğiz”

Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü ev sahipliğinde Necat Nasıroğlu Külliyesi Hatice Nasıroğlu Konferans salonunda ‘Eğitim-İstihdam İlişkisini Güçlendirme Çalıştayı’ gerçekleştirildi.

“Çağa öncü olan bir gençlik yetiştireceğiz”
Yayınlama: 30.11.2023 14:19:46
93
A+
A-

Çalıştayda konuşan Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, teknolojinin önemini anlattı. “Cumhuriyetimizin 100. yılını yaşadığımız bu günlerde çağı yakalamak değil çağın önüne geçmek ve çağın gelişimini belirleyen olmak önem kazanmıştır” diyen Nasıroğlu, bunun yolunun da  teknolojiden geçmekte olduğunu belirtti. Nasıroğlu, “Toplumlar teknolojide ne kadar etkinse, teknolojiyi ne kadar verimli kullanıyorsa dünyada etkinliği de o derecede güçlü olmaktadır. Defalarca dile getirdiğim gibi artık gençliğimiz teknolojiyi kullanan değil teknolojiyi üreten, kullandığı uygulamaları kullanan değil o uygulamaların yazılımını yapan çağa öncü olan bir gençlik yetiştireceğiz” diye konuştu.

“DÜNYAYA ÖNCE OLACAK HALE GELECEĞİZ”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağın ötesine geçme hedefleri doğrultusunda Necat Nasıroğlu Bilim Merkezi’ni bir an önce faaliyete geçirmek için gece gündüz demeden var güçleriyle çalıştıklarını ifade eden Nasıroğlu sözlerini şöyle sürdürdü: “Eğitimimizin hem geleneklerine hem de örfüne sahip ve aynı zamanda gelecek vizyonu olan bir gençlik yetiştirerek Cumhuriyetimizin 100. Yılında dünyaya öncü olacak hale geleceğiz.” Programa Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Kemal Şamlıoğlu, Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, kamu kurum müdürleri, STK temsilcileri, eğitim camiası ve vatandaşlar katıldı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.