Ekmek fiyatı bütçeleri sarsıyor

Batman’da ekmeğin 11 TL’ye çıkarılmasına karşı gösterilen tepkiler şu günlerde biraz dinmesine rağmen, özellikle dargelirli vatandaşlar ekmek fiyatlarının bütçelerini sarstığını belirtiyorlar. Öte yandan bazı fırınlar da vatandaşların alım gücünü düşünerek ekmeği gerçek fiyatından daha aşağıda satarak katkıda bulunduklarını belirtiyorlar.

Ekmek fiyatı bütçeleri sarsıyor
Yayınlama: 15.11.2023 14:28:24
176
A+
A-

EKMEĞİ 10 LİRADAN SATIYOR…

Ekmeğe gelen zamlara rağmen vatandaşın yanında yer alamaya devam ettiklerini kaydeden Sanat Sokağı yanındaki Öz Çağdaş Ekmek Fırınında yardımcı eleman Bayram Para, “Vatandaş gerçekten ekmek alacak durumu kalmamış. Bütçeleri iyi olanlar zaten rutin şekilde ekmek almaya bir şekilde devam ediyorlar ama bu durum dar gelirli vatandaşlar için aynı değil. Nüfusu kalabalık ve gücü olmayan vatandaşlar için daha uygun fiyatlarda ekmek hizmeti sunuyoruz. Vatandaşa katkı sunmak için ekmeği 10 liradan satmaya devam ediyoruz” dedi.

“VATANDAŞIN YOĞUN TALEBİ VAR”

Fırının deneyimli ustalarından Sebih Başaran, “Vatandaşlara hijyenik koşullarda, taze ve sıcak ekmek hizmeti sunmaya devam ediyoruz. Ekmeklerimiz güzel olduğu için vatandaşların da yoğun talebi oluyor. Biz de bu talebi karşılamak için ekip olarak sabahın en erken saatlerinde işimizin başına geçerek tadı, tuzu, kıvamı yerinde ekmekleri çıkarıp vatandaşlara sunmak için elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz” diye konuştu.

Advert

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.