“Hasankeyf hak ettiği hizmetleri görecek”

31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimlerde AK Parti’den Hasankeyf Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Bahattin Akman, Hasankeyf’in hak ettiği hizmeti göreceğini belirtti.

“Hasankeyf hak ettiği hizmetleri görecek”
Yayınlama: 15.11.2023 16:39:16
130
A+
A-

20 Yıldır AK Parti’de hizmet ettiğini belirten Akman, yakın zamanda projelerini kamuoyuyla paylaşacağını kaydetti. Gazetemizi ziyaret eden Akman, “Partimin bir neferi olarak çalıştım ve bundan sonra da çalışmaya devam edeceğim. Bizim için hizmet önemlidir. Cenab-ı Allah nasip eder, siyasi büyüklerimiz uygun görür ve şahsıma bu ulvi görev tevdi edilirse, Hasankeyf hak ettiği hizmetleri görecektir” dedi.

“HASANKEYF’İ DÜNYANIN İNCİSİ YAPMAYA TALİBİM”

Advert

24 saat boyunca hemşerilerinin emrinde olacağını belirten Akman, “Hasankeyf her geçen gün büyüyen ve gelişen bir ilçe olmasının ötesinde beklentileri gün geçtikçe artan, ekonomik ve sosyal gelişmeye açık yönleri bulunan, mevcut zenginliklerinin turizme kazandırılması gereken bir ilçemizdir. Hasankeyf’i bilen, tanıyan ve sorunlarına aşinayım. Yıllardır siyasette edindiğim tecrübelerimi ilçemizin hizmetine sunmak, tüm Hasankeyf’i kucaklamak ve sadece ülkemizin değil dünyanın incisi haline dönüştürmek için Belediye Başkanlığına talibim” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.