HÜDA PAR’dan Batman halkına teşekkür

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, Aksa Tufanına Destek mitingine yoğun katılım ve destekten dolayı Batman halkına teşekkür mesajı yayımladı.

HÜDA PAR’dan Batman halkına teşekkür
Yayınlama: 13.11.2023 13:44:25
51
A+
A-

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, yayımladığı mesajla hafta sonu düzenledikleri Aksa Tufanına Destek mitingine gösterilen ilgi, yoğun katılım ve destekten dolayı teşekkür etti. Şahin mesajında, “12 Ekim Pazar günü İl Başkanlığı olarak düzenlediğimiz ‘AKSA TUFANINA DESTEK MİTİNGİ’ için alan tahsisinde destek olan Sayım Valimize ve güvenlik görevini sağlayan Emniyet teşkilatı mensuplarına, mitingimize iştirak eden ve destek veren siyasi parti başkanları ve tabanlarına STK Başkanları, üye ve gönüllülerine, alimlerimize, kanaat önderlerine, basın mensuplarına, kadın-erkek, küçük-büyük bütün kardeşlerimize şahsım ve partim adına teşekkür ediyorum, Allah razı olsun” dedi.

“KATLİAMLARINI SOYKIRIMA DÖNÜŞTÜRDÜLER”

Şahin mesajının devamında İsrail terör rejiminin Filistin’de 75 yıldır yaptığı katliamlarını şimdi soykırıma dönüştürdüğüne dikkat çekerek, “İsrail terör rejimi Filistin’de 75 yıldır yaptığı katliamlarını şimdi soykırıma dönüştürmüştür. Bu vahşet karşısında tepkisiz kalmak kişiyi insanlığından utandırır. Ben Müslüman diyen kişileri ise akidevi olarak bağlar. Batman halkının bu duyarlılığının artarak devam edeceğini ümit ediyorum. Göstereceğimiz tepkiler ve vereceğimiz desteklerle, tek bir çocuğun hayatta kalmasına katkımız olursa, dünya ve ahiret sermayemiz olur. Tekrar bütün katılımcılardan Allah razı olsun diyorum” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.