Kaçak et kesimine ‘hayır’ dediler

Batman Valisi Ekrem Canalp’ın kaçak et kesimine karşı başlattığı mücadeleye ilk destek, Alo Tevşo pazarında hizmet veren 15 kasap esnafından geldi.

Kaçak et kesimine ‘hayır’ dediler
Yayınlama: 12.11.2023 11:56:26
30
A+
A-

Daha önce kendi imkânlarıyla evlerinde, bahçelerinde ve farklı noktalarda kesim yaptıklarını belirten kasap esnafları, İvme Et’in sağladığı imkânlardan sonra mezbahaneye dönüş yaptıklarını söylediler. İvme Et Entegre Tesislerinde hayvan kesimine başladıktan sonra iş yüklerinin hafiflediğini ve kazançlarını arttığını belirten Sercan Kasap’ın sahibi Sercan Solak bütün meslektaşlarını İvme Et Tesislerinin verdiği hizmetten dolayı mezbahaneye davet etti.

“MÜHÜRSÜZ ET SAĞLIKSIZ VE KAÇAK ETTİR”

‘Mühürsüz et sağlıksız ve kaçak ettir’ diyen Sercan Kasap’ın sahibi Sercan Solak ve Alo Tevşo esnafları, “Bugün itibariyle Valimiz ve Belediye Başkan vekilimizin Ekrem Canalp’ın kaçak et ile mücadele çağrısına Alo Tevşo esnafları olarak destek veriyoruz. Amacımız halkımızın sofralarına kaliteli etin en uygun fiyata gitmesini sağlamaktır. Batman genelinde bütün meslektaşlarımıza çağrımız kaçak et kesiminden vazgeçerek, İvme Et Entegre tesislerinde kesmeleridir. Başta Valimiz Ekrem Canalp’a, Vali Yardımcısı Mustafa Caner Culukar’a, İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç’a, Tarım İl Müdürü Mustafa Şanverdi’ye, Belediye yetkililerine ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dediler.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.