“Kanal dibindeki kaçak yapılar yıkılmalı”

Sel felaketinin yaşandığı ilk günde sahada olduklarını belirten MHP Batman İl Başkanı Muhammed Arif Çetin, kanalın dibinde yapılan bazı gecekondu evler, kaçak yapıların yıkılması gerektiğini ifade etti.

“Kanal dibindeki kaçak yapılar yıkılmalı”
Yayınlama: 23.11.2023 16:49:23
232
A+
A-

“TEDBİR ALMALIYIZ”

MHP İl Başkanı Muhammed Arif Çetin, Merkez İlçe Başkanı Cahit Sevim, il yönetimi ile birlikte Medya’yı ziyaret ederek değerlendirmelerde bulundu. Kanal etrafından bulunan yapıların yıkılması gerektiğini vurgulayan Başkan Çetin, “Tam kanalın dibinde yapılan bazı gecekondu evler, kaçak yapılar var. Bunların kesinlikle yıkılması gerekiyor. Batman Valisi sayın Ekrem Canalp’in bununla ilgili bir projesi var. Batman’ın ilçe olduğu zamanlardan kalma altyapı eksiklikleri var. Dolayısıyla, hem altyapı hem üstyapıyla ilgili çalışmaların yapılması önem arz etmektedir. Önümüz kış, bu yağmur bize ‘tedbirinizi alın’ diye bir nevi ders mahiyetinde oldu. İnşallah tedbirler alınacak. Biz de elimizden ne geliyorsa, yardımlarda bulunuyoruz ve bulunmaya devam edeceğiz” dedi.

“BATMAN HAK ETTİĞİ HİZMETLERİ ALMALI”

Şu anda herhangi bir partiyle birleşme yada ortak aday gösterme durumunun olmadığını kaydeden Başkan Çetin, “Başvuru süreci 15 Aralık’a kadar sürecek. Tüm başvurular bittikten sonra ittifakla ilgili bir takım şeyler belli olur. İttifak bileşenleri olarak yerel yönetimin tekrar HDP’ye geçmemesi adına ittifakın bileşenleri olarak birleşmemiz gerektiğini düşünüyorum. Batman’ın belediyecilikte hak ettiği hizmetleri almasını istiyoruz” diye konuştu.

Advert

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.