” OSB İÇİN RESMİ İZİNLERİ ALDIK”

Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, AK Parti Batman il yönetimi ile bir araya gelerek gündemi değerlendirdi.

” OSB İÇİN RESMİ İZİNLERİ ALDIK”
Yayınlama: 05.11.2023 13:30:35
Düzenleme: 05.11.2023 13:32
140
A+
A-

Organize Sanayi Bölgesi ( OSB) için  gerekli izinleri aldıklarını müjdeleyen Nasıroğlu, Batman’a yapılmasını planladıkları OSB için girişimde bulunduklarını, bunun sonucunda resmi izinleri aldıklarını belirten Nasıroğlu, bu hususta süratle adım atmaya devam ettiklerini anlattı.

Seracılık ihtisas OSB ve Gıda ihtisas OSB projelerinin de takipçisi olduklarını  ifade eden Nasıroğlu, etap etap sonuç aldıklarını da dile getirdi.

“İÇME SUYU TEMİNİ PROJESİ, YATIRIM PROGRAMINA ALINDI”

Nasıroğlu konuşmasının devamında Silvan Barajı’ndan Batman’a cazibeli su sağlayacak ve gelecek yüzyılının su problemini çözecek Silvan Barajı’ndan İçme Suyu Temini Projesi’nin de yatırım programına alındığını bildirip sürecin sürdüğünü aktardı.

“HIZLI  TREN PROJESİ İÇİN GİRİŞİMLERDE  BULUNDUK”

Batman’ın da hızlı tren proje kapsamına dahil edilmesi için Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı nezdinde girişimlerde bulunduklarının altını çizen Nasıroğlu, şunları söyledi:

“Hızlı Tren Projesine Batman’ın da dahil edilmesi için Devlet Demir Yolları Genel Müdürlüğü ve  Ulaştırma Bakanlığı yetkilileri ile görüştüm. Arz ve talep durumuna göre bu projenin de  yatırım programına alınacağına inanıyorum. Bunlar büyük yatırımlar, adımları attık.”

“BATMAN TEKNOLOJİ DE İVME YAKALAYACAK”

Batman’ı teknoloji de marka şehir yapmayı hedeflediklerinin de altını çizen Nasıroğlu, “Gençlerin merakını teknolojiye uyandırmamız lazım. Milli eğitim yenilik teknolojileri ,ASELSAN ve TÜBİTAK ile görüştüm. Teknik destek,  yazılım desteği, donanım ve insan kaynakları konusunda gereken desteği vereceklerini söylediler. İnanıyorum ki Batman teknoloji de iyi bir ivme yakalayacak. Batman’ın bölgede teknoloji alanında farkındalık yaratacak bir şehir olacağına inancım tamdır.” Şeklinde konuştu.

Partililere de tavsiyede bulunan Nasıroğlu, konuşmasını şöyle tamamladı:

“Hemşehrilerimizin dertlerine çare olalım, İnsanlara umut olalım. Gelen talepleri akıl süzgecinden geçirelim ve  adaletli olalım. Kendi insanımıza, kardeşlerimize ve evlatlarımıza daha fazla nasıl faydamız dokunabilir düşüncesi ile çalışmalıyız.  Bu  memleketin asli unsurları bizleriz. Biz memleketimizin sorunlarını ne kadar dert edinirsek memleketimiz o kadar güzelleşir. Biz bu memlekete ne kadar sahip çıkarsak o kadar  güzelleşir, yaşanılır hale gelir.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.