Petrol, liderliği kaptı: 1-0

Saha ve seyircisi önünde Bulvarspor’u ağırlayan Petrolspor rakibini Muzaffer Kocaer’in golüyle devirerek ligde 4’te 4 yaptı. Averajla grubun yeni lideri olan Kırmızı-Beyazlılar puanını 17’ye çıkardı. Rakibi karşısında sayısız gol pozisyonunu değerlendiremeyen Petrol, Nurettin’le penaltı pozisyonundan da yararlanamadı.

Petrol, liderliği kaptı: 1-0
Yayınlama: 05.11.2023 17:29:46
232
A+
A-

PENALTIDAN YARARLANAMADILAR…

3. Lig 2. Grubun yeni lideri averaj farkıyla TPAO Batman Petrolspor oldu. Karşıyaka’nın ‘bay’ olduğu, Efelerin de bir maç eksiğiyle birlikte Kırmızı-Beyazlılar, İstanbul temsilcisi Bulvarspor’u 1-0’lık skorla devirerek zirveye yerleşti. Yaklaşık 6 Bin taraftarın izlediği karşılaşmanın ikinci yarısında Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu da takıma destek verdi. Maçın ilk yarısında Tunç, Akın ve Halil’le gol pozisyonlarını değerlendiremeyen Petrol, 34. Dakikada Nurettin ile penaltı atışından da yararlanamadı. Maçın ikinci yarısında da Aykut ve Eren’le net gol pozisyonlarını değerlendiremeyen Kırmızı-Beyazlılar, 56’da Muzaffer Kocaer’in harika golüyle öne geçti. Rakip son dakikalarda tehlike oluştursa da Petrol skoru korudu.

ÖNEML DAKİKALARI

Dk. 12: Petrolü ceza sahasında topla buluştu. Sert şutunu kaleci çeldi, dönen topu Akın ortaladı, Nurettin’in müdahalesine rağmen kaleci tehlikeyi önledi.
Dk. 22: Petrolspor atağında Gökhan iyi ortaladı, Akın müsait pozisyonda topa iyi vuramadı.
Dk. 34: Halil çalımlarla ceza sahasına girdi ve düşürüldü. Hakem penaltı noktasını gösterdi, topun başına geçen Nurettin Çağlar’ın köşeye giden topunu Bulvarspor kalecisi Furkan çıkardı.
Dk. 43: Ataklarını sıklaştıran Petrol bir kez daha kaleciyi geçemedi. Bu dakikada Mustafa İnan’ın şutunu kaleci ayaklarıyla çıkardı, dönen topa Halil sert vurdu, kaleci bir kez daha topu çıkardı.
Dk.54: Bulvarspor tehlikeli geldi. Defansın arkasına atılan topta Osman bir anda kaleciyle karşı karşıya kaldı. Osman’ın şutunda Petrol kalecisi gole izin vermedi.
Dk.56: Petrolspor aradığı golü buldu. Bu dakikada sahanın çalışkan ismi Muzaffer Kocaer ceza yayına yakın noktada mükemmel vurdu, kaleci çaresiz kaldı; 1-0.
Dk.77: Akın, Aykut’u gördü. Topu kapan Aykut, ceza sahasına defansın müdahalesine rağmen düşerek vurdu, top auta çıktı.
Dk.80: Aykut, müsait pozisyondaki Eren’i gördü, Eren yüzde yüzlük gol pozisyonda topu kaleciye nişanladı.
94: Bulvarspor’un ikinci atağı neredeyse skora dengeyi getiriyordu. Bu dakikada soldan ortalanan topa Yunus dokundu, top direğin dibinden dışarı çıktı. İlerleyen dakikalarda skor değişmedi ve Petrolspor, önemli 3 puanı hanesine yazdırarak grup liderliğine yükseldi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.