TEKA’DAN GÖRKEMLİ AÇILIŞ

5 kıtada 120 ülkede faaliyet gösteren Teka Ankastre’nin Batman’daki konsept mağazasının açılışı yapıldı. Açılışa Teka Ankastre Avrasya Bölge CEO’su Aydın Kuzualtı ve davetliler katılım sağladı.

TEKA’DAN GÖRKEMLİ AÇILIŞ
Yayınlama: 05.11.2023 13:24:50
Düzenleme: 05.11.2023 13:25
210
A+
A-

“TÜRKİYE EN BÜYÜK PAZAR”

Açılışta konuşan Bölge CEO’su Aydın Kuzualtı, “ Sorumluluk alanımız çok geniş. Türkiye dışında 20 ülkeden sorumluyuz. Rusya’yı da bize bağladılar. İtalya’da da bir fabrika var, onu da bize bağladılar. Barış Bey ile beraber baya büyük bir coğrafyayı yönetiyoruz. Ama  Türkiye amiral gemisi konumunda. Türkiye en büyük Pazar. TEKA  100 yıllık bir kuruluş. Önümüzdeki yıl  100.yılını kutlayacağız. Çok köklü, Alman orjinli. Özellikle mutfak, pişirici ve ankastre ürünlere odaklanıyor. Kendini zaten pişirici uzmanı diye tanımlıyor. Hayata anlam katan, tat katan anlar ve alışılmışın dışında ilgi mottosuyla, yüksek amacıyla hareket ediyor.  Yani müşteriyi nihai kullanıcıyı merkeze koyuyor” dedi.

“500’E YAKIN ÇALIŞANIMIZ VAR”

30 yıldır ekip olarak TEKA’nın başarısı için mücadele ettiklerini hatırlatan Bölge CEO’su  Aydın Kuzualtı, “ Toplamda şuan Türkiye’de iyi bir organizasyon var. İki tane fabrika var. Biri İzmir’de, biri Çerkezköy’de. Toplam 500’e yakın çalışanımız var. Uzun zamandır aktifiz. Son yıllarda biraz da konsept mağaza olarak yayılmaya gayret ediyoruz. Batman’a böyle bir mağaza kazandırdığımız için mutluyuz” dedi.

“TEKA, SERVİS KALİTESİYLE ÖNCÜ”

Mağaza Sahibi Sadettin Onur açılış ile ilgili yaptığı açıklamada  “  2004 yılından beri ankastre ürünlerde öncü olan mağazamız yeni konsepti ve dünyaca ünlü markalarıyla hizmetine devam etmektedir. Satışını yaptığı her markanın servis hizmetini de sunmakta olan mağazamız satış ve satış sonrası servis kalitesi ile de öncü konumdadır.

Mutfak evinizin kalbidir. Mutfak bizim için sadece yemek yapılan bir yerden fazlasıdır. Mutfak, gülünecek, hayal kurulacak, katkı yapılacak, konuşulacak, karar verilecek, haber paylaşılacak, hayat planları yapılacak ve sonuçta unutulmaz anlar yaşanacak bir mekandır.

Almanya’da doğan Teka markası ürünleri güvenilirlik, verimlilik ve hassasiyet özellikleriyle dünya çapında tanınmıştır. Yaklaşık 100 yıllık bir geçmişin ardından günümüzde Teka, tüm ürünlerine en iyi işlevselliği sağlamak ve her adımda mükemmelliğe ulaşmak üzere tasarımlar yapmak için yoğun bir şekilde çalışmaya devam etmektedir” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.