‘Alkaram’ okuyucuyla buluştu

Batman Ahmed-i Hani Lisesi ve Siirt Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı mezunu Sıtkı Zengin’in, yazarlığa ilk adım attığı eseri olan ‘Alkaram’ isimli romanı okuyucuların beğenisini kazanmaya devam ediyor.

‘Alkaram’ okuyucuyla buluştu
Yayınlama: 28.12.2023 14:02:57
Düzenleme: 28.12.2023 14:42
235
A+
A-

Aslen Diyarbakırlı olan ancak hayatının büyük bir kısmını Batman’da geçirdiğini belirten yazar Zengin, “2023 yılının Ekim ayında çıkardığım Alkaram adlı ilk eserim ile yazarlığa adım attım. Bu kitapta çok etkilendiğim, 30 yıla yakın psikiyatri rahatsızlığı olan bir adamın hayat hikayesini kaleme aldım” dedi.

“YAZARLIK BENİM İÇİN BİR TUTKU HALİNE GELDİ”

 

Diyarbakır’da ilk ve orta öğrenimini tamamladıktan sonra liseyi Batman’da, üniversite öğrenimini de Siirt’te tamamladığını hatırlatan Zengin, “Yazarlık hayatına adım attıktan sonra ‘yazarlık’ benim için bir tutku haline geldi. Alkaram adlı eserimi İranlı ünlü yazar Samed Behrengi’den esinlenerek kaleme aldım. Her güzel rüyanın bir gün mutlaka gerçekleşmesi sözüyle yazarlık hayatımda emin adımlarla ilerliyorum. En büyük hayalim, tüm hayallerden vazgeçip gerçeğe yönelmektir. Aslında her insan bir yazardır. Kimi bunu kafasına kimi kağıda döker. Yakında çıkacak olan yeni eserim çocuklar için olacaktır” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.