Başkan Coşkun, güven tazeledi

Vatan Partisi Batman İl Teşkilatı tarafından yapılan il kurultayı neticesinde il başkanlığına seçilen İrfan Coşkun güven tazeledi.

Başkan Coşkun, güven tazeledi
Yayınlama: 27.12.2023 13:15:42
102
A+
A-

23 Haziran 2023 tarihinde Ankara’da Vatan Partisi Genel Merkezinde Genel Başkan Doğu Perinçek ve Genel Başkan Yardımcısı Ferdi Tanhan tarafından Batman il başkanlığa atanan Coşkun, önce merkez ilçe kurultayını, ardından Hasankeyf ve Beşiri  ilçe kurultaylarını gerçekleştirdikten sonra başkanlara mazbatalarını teslim etmişti. Önceki günlerde tek listeyle girilerek yapılan Vatan Partisi Batman il kurultayı ile tekrar başkan seçilen İrfan Coşkun, katkı sunan herkese teşekkür ederek, Batman ve bölgeye hizmet için ellerinden gelen gayreti sarf edeceklerini yineledi.

“SORUNLARI YERİNDE TESPİT EDİYORUZ”

Vatandaşların sorun, sıkıntı ve taleplerini yerinde tespit ettiklerini kaydeden Vatan Partisi İl Başkanı Coşkun, Sason Kozluk ve Gercüş ilçe kurultaylarını da ilerideki bir süreçte yapıp başkanlıklarını taçlandıracaklarını kaydetti. Seçim çalışmalarına tam hızla devam ettiklerini ifade eden Coşkun, iddialı olduklarını da söyledi. Çıkan çatışmada şehit düşen askerlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileyen Coşkun, “Milletimizin başı sağolsun. Türkiye’nin başı sağ olsun” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.