“Batman’a gönül borcumuz ve sevdamız var”

Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) tarafından düzenlenen aylık ekonomi değerlendirme toplantısına katıldı.

 “Batman’a gönül borcumuz ve sevdamız var”
Yayınlama: 03.12.2023 13:12:53
81
A+
A-

Kristal Park’ta gerçekleştirilen, sinevizyon gösterimi ve ekonomi değerlendirme sunumu ile başlayan programda şehrin ekonomisi ile ilgili ayrıntılar konuşuldu. Açılış konuşmasını yapan ASKON Batman Şube Başkanı Mehmet Selman Nasıroğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Milletvekili Ferhat Nasıroğlu’nun Batman için bir şans olduğunu belirtti. Uçak sefer sayılarının artırılması, yeni OSB sitelerinin kurulması ve Batman’ın giriş yolları gibi elzem konuları gündeme getiren başkan Nasıroğlu, çalışma hayatında teşvik ve kredilerin, SGK, DİKA, İŞKUR ve KOSGEB tarafından sunulan birçok teşvikin bölgesel değil il bazında verilmesi gerektiğini sözlerine ekledi. ASKON’un asil ve dik duruşun sembolü olduğuna işaret eden Nasıroğlu, ticarette ahlak ilkelerini gözeterek bu bağlamda azim ve kararlılıkla çalışmaya ve üretmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

“BATMAN’I GÜZEL YERLERE TAŞIYALIM”

Hiçbir işin tek başına başarılamayacağına dikkat çeken Milletvekili Nasıroğlu, Batman’ı geleceğe taşımak için hep birlikte hareket etmeleri gerektiğini söyledi. “Hep beraber Batman’ı kalkındıralım ve el ele verip güzel işlere imza atalım” diyen Nasıroğlu, konuşmasına şöyle devam etti: “Hep beraber Batman’ı güzel yerlere taşıyalım. Bu hepimizin memleketimize olan borcudur. Hepimiz kendi çapımız da bu kıymetli topraklara bir şeyler kazandırmak istiyoruz. Çünkü buraya gönül borcumuz ve sevdamız var.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.