Döşeme işinde fark yaratıyor

Batman’ın tanınan ve sevilen döşeme ustalarından Seydan Yeşilbaş, sıfırdan köşe takımları yaptıklarını ve kanepe ile koltukları yenileyip bakım ve tamiratlarını yaptıklarını belirtti.

Döşeme işinde fark yaratıyor
Yayınlama: 19.12.2023 13:06:35
Düzenleme: 19.12.2023 15:26
206
A+
A-

Batman Gültepe mahallesi Adliye Sarayı karşısındaki Yeşil Döşeme firmasının sahibi ve aynı zamanda kentin deneyimli döşeme ustalarından Seydan Yeşilbaş, “Şu anda önemli bir hastanemizin işini ifa etmekteyiz. Köşe takımlarını sıfırdan yapıyoruz. Kanepeleri yeniliyoruz. Koltuk ve oturma gruplarının tamirat ve bakımlarını yaparak yeniliyoruz. Yayını, makasını, ayaklarını ve kumaş yüzlerini değiştiriyoruz.

Bu aşamalardan sonra her şey adeta ilk günkü gibi yepyeni oluyor. 12 yıldır bu sektörün içindeyim. Vatandaşlarımız için bu konuda ihtiyaç duydukları her işlerinde ekibimle beraber elimizden geleni yapıyoruz. Şu anda işlerimiz yoğun. Hizmet alanımızı daha fazla genişletebilmemiz için bünyemizdeki elemanlarımızın sayısını arttırmamız gerekiyor. İnşallah bu sektörde Batman ve bölgeye önemli katkılar sağlamaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.