Dubai’de Batman tütününü tanıttılar

Tütün Üretim ve Pazarlama Kooperatifleri Birliği Genel Başkanı Şeyhmus Solgun, Batman’da yetişen kaliteli Virjinya tütününü Dubai’deki tütün fuarında sunum ve tanıtımını yaptıklarını belirtti.

Dubai’de Batman tütününü tanıttılar
Yayınlama: 05.12.2023 17:13:25
173
A+
A-

FUARA 480 ŞİRKET KATILDI…

Amaçlarının Türk tütününü dünyaya tanıtarak daha fazla şirket ve firmayı ülkeye getirmek olduğunu kaydeden Tütün Üretim ve Pazarlama Kooperatifleri Birliği Genel Başkanı Şeyhmus Solgun, amaçlarının bölgeye, yöreye ve Batman’a değer katmak olduğunu dile getirdi. Dünya Ticaret Merkezi olan Dubai’de dünyanın yaklaşık 70 ülkesinden 480 şirketin katılım sağladığı  tütün fuarında bir araya gelerek Batman’ın meşhur Virjinya tütününü tanıtma fırsatı bulduklarını belirten Solgun, “Dünyanın en büyük tüccarları, tütün sektörleri ve tütün firmalarının hepsinin buluştuğu bir yerde, Türk tütününün sunumunu ve tanıtımını yaptık. Böylelikle, daha fazla şirketleri ülkemize getirmek, daha fazla firmaları ülkemize kazandırmak adına, rekabetlerin olması, üreticilerimizin kazanması için tüm gücümüzle mücadele etmeye devam etmekteyiz” dedi.

“BÖLGE TÜTÜNÜNÜ DÜNYAYA TANITIYORUZ”

Batman’da yetişen Virjinya tütününün dünyada ne kadar kaliteli olduğunu fuarda dile getirdiklerini belirten Başkan Solgun, “Fuarda sunum ve tanıtım yaptık. Bu tütünümüzün numunesini birkaç şirkete dağıtarak, daha fazla şirketi bölgemize, Batmanımıza, yöremize kazandırmak için emeklerimizi sarf etmekteyiz” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.