Ekmen’den dayanışma örneği

Ak Parti Gercüş Belediye Başkan aday adayı Adnan Ekmen diğer adaylarla bir araya gelerek güzel bir dayanışma örneği gösterdi.

Ekmen’den dayanışma örneği
Yayınlama: 11.12.2023 15:43:49
379
A+
A-

Gercüş’e hizmet etme noktasında kime görev verilirse verilsin, diğerlerinin seçim çalışmalarında aynı samimiyet ve çabayla aday gösterilecek olan kişiye destek verme noktasında uzlaştıklarını söyleyen Ekmen, “Gercüş’e nasıl daha fazla değer katabileceğim noktasında çalışmalarıma aralıksız devam ediyorum. Bu kapsamda benim dışımda Gercüş’te aday adayı olan arkadaşlarım ile görüştüm. Hepside çok değerli ve kıymetli insanlardır. Bu hizmet yolunda yapılan asil bir yarıştır. Sonucunda sayın Cumhurbaşkanımız ve partimizin yetkili kurulları kime karar verirse, verdikleri kararın başımızın üstünde yeri vardır. Aday belli olduktan sonrada desteğimiz ve çalışmalarımız kesintisiz olarak devam edecektir. Bu kapsamda görüştüğüm bütün aday adayı arkadaşlarıma teşekkür eder, başarılar dilerim” dedi.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum
  1. Ertan Bacanak dedi ki:

    Ak Parti’nin bu yaklaşımı rezalet ..21 senedir destek veriyoruz ailece hakkımızı helal etmiyoruz.. Ekmen lerden bu halk çok çekti .. Emin Ekmen örneği tazeliğini koruyor ..

    Yine bir Ekmen halka musallat edilmek isteniyor yetti be ..