“Gençleri hesaba katmayanlar pişman olacak”

Diyarbakır Çınar ilçesinden AK Parti Belediye Başkan aday adayı olan Ferhat Metin yerel seçimlerde gençliği hesaba katmayanların pişman olacağını ifade etti.

“Gençleri hesaba katmayanlar pişman olacak”
Yayınlama: 21.12.2023 13:16:08
81
A+
A-

AK Partili Metin, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan sağ olsun her zaman gençlere güvendi ve şans tanıdı. Ben de 25 yaşında aday adayı oldum.K endime projelerime olan güvenim sonsuz. Belediye başkanlık makamının hakkını verecek donanıma sahibim ve göreve hazırım. Yerel seçimlerde ilk kez oy kullanacak milyonlar var. Gençliği hesaba katmayanlar yerel seçimlerde bedelini ağır ödeyecek” şeklinde konuştu
Çınar’da gençlerin işsiz ve umutsuz olduğunu belirten Metin, “Çok büyük bir göç var. Ben sosyal kültürel sanatsal sportif birçok alanda bit ilki yapıp kendi öz kaynaklarımızla muhteşem tesisler kazandıracağız. Çınar Güneydoğu’nun göz bebeği olacak. Türkiye’de gençlere ve kadınlara siyasette ve yerel yönetimlerde daha çok yetki ve hak verilmesi gerekiyor. İnşallah adaylık şansı verilirse Çınar’da rekor oyla seçimi kazanırım. Kendime, aileme, büyüklerime ve Çınar halkına güvenim sonsuzdur” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.