“Hesap verebilen bir muhtar olacağım”

Yerel seçimler için Ziya Gökalp mahallesinden muhtar adayı olan Kahraman Şahin, “Mahallemdeki esnaf dostlarım ve mahalle sakinlerimin tanıdığı ve her türlü sorunlarını dinleyen, sıkıntılarına çözüm bulan bir muhtar olmaya geliyorum” dedi.

“Hesap verebilen bir muhtar olacağım”
Yayınlama: 21.12.2023 13:47:01
232
A+
A-

“BİR KESİMİN DEĞİL, HERKESİN MUHTARI OLACAĞIM”

Kendilerine muhtarlık görevi teveccüh edilirse, herkesin kendisine ulaşabileceğini ve sorunlarını rahatlıkla dile getirebileceğini kaydeden Şahin, “Allah nasip ederse 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde muhtar seçilirsem, mahallenin uygun bir yerinde resmi muhtarlık ofisi açacağım. Doğru, dürüst, güvenilir, hesap soran ve hesap verebilen bir muhtar olacağım. Ziya Gökalp mahallesinin bir ferdi olarak bir kesimin değil, herkesin muhtarı olacağım. Batman merkeze bağlı Oymataş köyü doğumluyum. Evli ve 3 çocuk babasıyım. İş sağlığı güvenliği bölümü ve Adalet bölümü mezunuyum. Mahallemize ait taziye evi için resmi kurumlara başvuruda bulunacağım. Çocuklarımız İçin mahallemizde 2 derslik anaokulu kurulması için gerekli mercilere başvuracağım” diye konuştu.

“SOSYAL YARDIMLAR ADALETLİ DAĞITILACAK”

Dargelirli, maddi desteğe ihtiyacı olanlara yönelik olarak, mahallelinin sosyal yardım ve hayırlarını herkese adaletli bir şekilde dağıtacağının sözünü veren Şahin, “Mahallemizdeki Aram Tigran  Parkına gelen mahalle sakinlerimiz ve mahalle dışındaki ailelerin güvenli ve huzurlu bir şekilde vakit geçirmeleri için başvuruda bulunacağım. Depremden dolayı hasar görmüş, yıkım kararı alınmış ve içi boşaltılmış yapıların biran önce yıkımı için resmi mercilere başvuracağım. Öncelikle mahallemizin işsiz gençleri için iş alanlarında daha fazla fırsat ve iş olanakları için elimden geleni yapacağım” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.