Mağazacılar gününü kutladılar

Petrol City Alışveriş Merkezindeki bünyesindeki mağazaların yöneticileri ve çalışanları 12 Aralık Mağazacılar Günü’nde bir araya geldiler.

Mağazacılar gününü kutladılar
Yayınlama: 12.12.2023 13:02:31
141
A+
A-

Türkiye’de perakende ve mağazacılık sektöründe çalışanların onurlandırmak amacıyla tertiplenen 12 Aralık Mağazacılar Günü, bu yıl 10’uncu kez kutlanıyor. Tüm mağaza yöneticilerinin pozitif enerji ve coşkusunu bir kat daha arttırmak amacıyla; Türkiye Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu çatısı altındaki derneklerin öncülüğünde 2013 yılında 12 Aralık Mağazacılar Günü adıyla kutlanmaya başladı.

“88 MAĞAZA İLE HİZMETE DEVAM EDİYORUZ”

Petrol City AVM içerisinde bulunan Saray Gülü’nde gerçekleşen kutlama programına Petrol City AVM Müdürü Umut Ayer, Petrol City AVM Reklam ve Pazarlama Müdürü Nesrin Dal ve mağaza yöneticileri ile çalışanları katılım sağladı. Etkinlikte konuşan Petrol City AVM Müdürü Umut Ayer, “Petrol City yönetimi güleryüzü, uzmanlığı ve enerjisiyle alışverişi herkes için kolaylaştıran tüm çalışanlarına teşekkür ediyor. 2021 Yılında açılan Petrol City, ünlü markaların satışa sunulduğu 88 mağaza ile hizmetine devam etmektedir. 31 bin metrekare dönüm arazi üzerine kurulmuş olan Petrol City, 1000 araçlık ücretsiz otoparka sahip gözde alışveriş merkezlerinden biri. Cafe & restoran, eğlence alanları ve Türkiye’nin önde gelen firmalarına ait fabrika satış mağazası ile faaliyet gösteren, bünyesinde bulunan yüzlerce ünlü markayla ziyaretçilerine tüm yıl boyunca avantajlı ve keyifli alışveriş imkânı sunuyor” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.