“Mahallemizde önemli sıkıntılar var”

31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde Batman Yenimahalle için muhtar adayı olan Mehmet Yücel, daha muhtar olmadan mahallenin sıkıntılarını gidermeye çalışıyor.

“Mahallemizde önemli sıkıntılar var”
Yayınlama: 10.12.2023 13:09:28
130
A+
A-

Mahallelilerce çok sevilen ve sayılan kişilerden biri olan Mehmet Yücel, “Mahallede gerçekten önemli sıkıntılar var. Başta mesela bir taziye evimiz yok. Hiçbir park alanı yok. Yeşil alan konusunun yanı sıra sokaklarda sıkıntılar var. Bunlar da büyük bir mağduriyet oluşturuyor” dedi.

“HALKIN SIKINTILARINI GİDERMEK İÇİN ADAY OLDUM”

Göreve geldiğinde bilhassa maddi durumu elverişli olmayan vatandaşlara Valilik, belediye veya bir çok kurum- kuruluşla koordineli şekilde çalışarak kendilerine yardımcı olacağını kaydeden Yücel, “Özellikle muhtar adayı olmamın başlıca nedeni, halka, mahalle sakinlerine yardımcı olmak, sıkıntılarını gidermek amacıyla aday oldum. Şuan Yeni mahallede bir sokağa giremiyorsunuz. Yolu bozuk, sular dışarıda. Yani birçok sıkıntı var.  İşte bu olumsuzlukları ortadan kaldırmak amacıyla aday oldum ve Allah’ın izniyle halkımızla beraber, elbirliğiyle mahallemizde etkin ve çözüm odaklı çalışmalar yaparak çok güzel işler başaracağız” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.