Minik çocuklar, gazete ortamıyla tanıştı

Batman Petrol Anaokulu öğrencileri, hem sosyal hem de bilişsel anlamda gelişim  kazanmak  amacıyla  öğretmenleri eşliğinde Batman Medya Gazetesini ziyaret ettiler.

Minik çocuklar, gazete ortamıyla tanıştı
Yayınlama: 27.12.2023 13:19:18
139
A+
A-

“ÇOCUKLARIMIZIN KELİME HAZİNESİ GELİŞİYOR”

Okul olarak iki sınıf öğrencileriyle birlikte ile gazete ziyareti gerçekleştirdiklerini kaydeden Batman Petrol Anaokulu öğretmeni Sevim Kahraman, “Etkinliğimiz öğrencilerimizin hem sosyal hem de bilişsel anlamda gelişimlerine önemli katkılar sağlayacak. Milli Eğitim Müdürlüğümüzün ‘Dilimizi Zenginleştirelim’ projesi kapsamında da, burada yeni kelimeler düzenledik. Gazete, matbaa, mürekkep, muhabir, kamera gibi kelimeleri hazırladık.  Amacımız bu vesileyle çocukların kelime hazinesini geliştirmek. Bu ziyaretimizle zaten bunu amaçladık” dedi.

“ÇOCUKLAR İÇİN FARKINDALIK OLUYOR”

Geçen yılda çocuklarla beraber Batman Medya Gazetesini ziyaret ettiklerini hatırlatan Kahraman, “Bizler de öğrencilerimiz de bu ziyaretten çok memnun kaldılar. Çocuklar için de farklılık ve heyecan oluyor. Somut şekilde, yerinde, hayata dair bir şeyler öğreniyorlar. Biz de onları bu farklı ve faydalı meslek ortamına somut bir şekilde dahil ederek, kelime hazinelerine yeni şeyler ekledik. Bu ziyaretimizde gazete ve matbaa ortamını bize ve öğrencilerimize sunan tüm gazete yetkili ve çalışanlarına teşekkür ederiz” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.